Hovedvejen 56, Tornby, 9850 Hirtshals

Velholdt landejendom lige uden for Tornby

Med masser af albuerum, højt til himlen og en god placering mellem Hirtshals og Hjørring, får I skønne rammer på denne nedlagte landejendom lige uden for Tornby.

I får et hyggeligt stuehus, som fordeler sig på 146 m2 der byder på en stor og lys opholdsstue med fin plads til at indrette sig med både spisesektion og sofaarrangement, et lyst og rummeligt køkken, et badeværelse med gulvvarme, fire værelser og et praktisk bryggers/entré.

Ejendommens udbygninger giver gode anvendelsesmuligheder f.eks. for den selvstændige håndværker og/eller pladskrævende hobbies.

Udearealerne består af nogle dejlige terrassemiljøer og en lukket have. Ydermere får I et mindre jordstykke med plads til f.eks. en hestefold.

Indenfor en radius af 2 kliometer fra adressen finder I indkøbsmuligheder, daginstitution, idrætsfaciliteter, skole, samt Tornby Station. Derudover ligger man cirka 7 minutters kørsel fra Hirtshals og små 15 minutter fra Hjørring, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder.

I vil uden tvivl værdsætte den korte afstand til Tornby Strand, hvor I kan tage en dukkert om sommeren. Dertil får I også en bekvem afstand til Tornby Klitplantage som er et sandt "paradis" for naturelskeren.