Nørumvej 210, Skallerup, 9800 Hjørring

Charmerende nedlagt landbrug i Skallerup med nyinstalleret varmepumpe!

Vi har fornøjelsen af at byde indenfor på Nørumvej 210 i Skallerup tæt på Lønstrup og Hjørring, hvor I skal se nærmere på et hyggeligt, nedlagt landbrug på 255 kvm bolig.
Beliggenheden er perfekt i landlige omgivelser tæt på børnefamiliens hverdagsdestinationer. Desuden er der plads til hobbyprojekterne og her får I det ideelle udgangspunkt for at leve en selvforsynende tilværelse. Velkommen hjem.

Grunden tæller 16.095 kvm, hvorpå I finder en lade med stald til dyrehold og et stort markareal, som eventuelle husdyr kan græsse på. Dertil får I et areal med solceller, et drivhus og en dejlig terrasse, hvorpå sommerdagene kan nydes. Der er tale om en naturgrund, som jævnligt får besøg af råvildt.

Boligen består af en stueetage og en første sal, hvor I nederst finder et hobbyrum, fire værelser, et badeværelse og et bryggers foruden køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen. Overetagen rummer en stue med et tekøkken, et badeværelse og et værelse samt et disponibelt rum.

De fleste af hjemmets gulve udgøres af flotte fyrreplanker, hvortil det generøse lysindfald skaber stemning, som i opholdsmiljøet suppleres af en masseovn. Køkkenet er fra Kvik med en bordplade i bøg, mens elementerne er i birkefinér.
I boligens rum skabes der ensartethed med mahognielementer, som I finder på trappen til første sal, vinduerne, indgangsdøren samt ved håndvasken og spabadet på badeværelset i stueplanet. På begge badeværelser og i bryggerset er der gulvvarme.

I bor tæt på friskole og daginstitution, mens dagligvareindkøb kan klares på cykel. Desuden er der mange fine stier og småveje til cykel/gåture i området. I bor i et velfungerende lokalsamfund med et godt foreningsliv.