Damsgårdsvej 42, Rønnebjerg, 9760 Vrå

Totalrenoveret hesteejendom centralt i Vendsyssel

Nu kan denne enormt flot renoverede landejendom blive jeres, og foruden den fine beliggenhed mellem Hjørring og Brønderslev er det et moderne og lækkert hjem, der venter. Stuehuset er gennemgribende renoveret i 2020 og har i den forbindelse fået gulvvarme i samtlige rum og opvarmes dertil med jordvarme, solcelleanlæg og en brændeovn. Desuden rummer den over 1,7 hektar store matrikel ideelle rammer for hestehold.

Stuehuset byder på lyse og særdeles indbydende rammer, og I starter rundturen i hjerterummet, som udgøres af et tidløst JKE-køkken i åben forbindelse med stuen. Bemærk akustiklofterne og Quookeren i køkkenet samt rummeligheden og lyset, der hersker i hele opholdsmiljøet. Der er to udgange fra køkken-alrummet.

Stueplanet afsluttes af et luksuriøst badeværelse med dobbelte regnbrusere og et væghængt toilet, et praktisk bryggers med teknikskab inkl. BWT anlæg og vasketøjsskakt samt to værelser, hvoraf det ene har egen udgang samt en skabsvæg. Endelig går turen ovenpå, hvor endnu tre værelser, en møblerbar repos og et badeværelse er at finde. Begge badeværelser har JKE-interiør.

Ude fortsætter herlighederne, når I udforsker den trelængede udbygning, som indeholder et toilet, et grovkøkken med opvaskemaskine, en stor stald med fire hestebokse, en lade og en dobbeltgarage med nye porte fra 2021 samt mange anvendelsesmuligheder. På den store grund har I endvidere en indhegning på omtrent 0,7 hektar samt et orangeri på 22 kvm med vand og strøm.

Beliggenheden er for jer, der drømmer om at bo på landet, men stadig vil være tæt på hverdagens fornødenheder. I bosætter jer omtrent 25 minutter fra Aalborg og har en af kommunens bedste skoler, daginstitution og fritidsinteresser i Poulstrup under fire kilometer herfra, mens indkøbsmuligheder findes i Vrå og Tårs.

Bemærk: Ejendommen opvarmes via jordvarmeanlæg og har installeret solcelle-anlæg.