Hirtshalsvej 19, Bindslev, 9881 Bindslev

Naturskønt beliggende landejendom med perfekte rammer for hestehold!

Står der naturskønt, landligt og uforstyrret øverste på din ønskeseddel, kan denne ejendom være det match du søger .

Ejendommen er beliggende godt tilbagetrukket fra vejen via egen privat grusvej og direkte ned til Uggerby å, hvor der er rige muligheder for kanofart, lystfiskeri og med et smukt kig ud over landskabet og med mange muligheder for skønne timer på bænken placeret højt over åen. Grunden strækker sig helt ned til Uggerby å og er beriget med egen fiskeret. Her er 1.5 hektar skønne kuperede folde, ideelle for heste men også andre husdyr. Der er stor løsdriftsstald på 90 kvm og mindre træhus på folden samt roundpen.

Boligen på 149 velindrettede kvm indeholder rummeligt og praktisk bryggers fra 2016, køkken-alrum fra 2016 med hyggelig vinkelstue med brændeovn og udgang til flisebelagt terrasse og et badeværelse med kar og brus. Der er gulvvarme i hele underetagen. Førstesalen er indrettet med to værelser og stort aktivitetsrum, der pt fungerer som soveværelse. Det ene værelse kan nemt deles i to.

I stalden på 183 kvm og laden på 94 kvm er der flere disponible rum, blandt andet viktualierum, hobbyværksteder, og et isoleret atelier der pt. fungerer som gæsteværelse. Der er ligeledes en dobbelt carport i forbindelse med laden og huset. Hele herligheden opvarmes af jordvarme og har energimærke C.

Ejendommen ligger 3 km fra Bindslev, hvor der er børnehave, hal, fitness, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og skole, skolebussen kører lige forbi. Der er 6 km til Tversted og 4 km til Uggerby Plantage og strand, hvor der åbenbarer sig over 200 km rideruter, MTB-ture og mange skønne vandreruter. Der er 32 km til Skagen og kun 8 km til motorvejen.

En ejendom med virkelig mange muligheder for dig, der brænder for at skabe drømmeboligen på en beliggenhed, der er fantastisk naturskøn og tilbagetrukket. Er du tilmed hestemenneske, kan du også give dine firbenede venner de bedste betingelser med store folde og gode stald muligheder med højt til loftet.