Tangetvej 183, Ugilt, 9800 Hjørring

Flot liebhaverejendom med stor udbygning til bla. garage og opvarmet værksted

Beliggende lige udenfor Ugilt og med kun 5-8 minutter til motorvejen, får du her en helt unik ejendom opført i 2002 og moderniseret med nyt køkken fra HTH, badeværelser samt gulve mv. i 2012, således alt idag fremtræder i lyse og indbydende materialer. Her er perfekte rammer til dig der vil nyde roen i de særdeles skønne og flotte naturomgivelser. Endvidere er der gode rammer til diverse pladskrævende hobbies såvel ude som inde og skal du som selvstændig håndværker have en lækker base, hvor der er plads til mindre lager/værksted, så kan du også få opfyldt disse behov her på ejendommen.

Boligen er udstyret med gulvvarme overalt og planløsningen byder på velindrettet bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, værelsesafdeling med 2 børneværelser (det ene med hems), soveværelse med faste skabe samt dejligt badeværelse holdt i hvidt inventar.
Husets hjerte er det meget store køkken/allrum og stue der går ud i et. Her er der fantastisk lydindfald og den vidunderlige rumfornemmelse krydres med udgang til skønne terassepartier og flot udsigt til den smukke parklignende have. Fra stuen er der adgang til yderligere 2 gode værelser, hvoraf det ene har stor hems. Afslutningsvis skal vi endelig ikke glemme gæstebadeværelset samt entréen.

Udhuset består af stor garage/værksted opvarmet med varmepumpe og åben forbindelse til endnu en garage med ledhejseport - begge porte er med el. Fyrrum med Biodom pillefyr fra 2017 og et årligt varmeforbrug på ca. 15.000,- kr. Fra udhuset er der adgang til udestue/drivhus og til haven hvor du finder endnu et drivhus på 30 m².

Haven er anlagt med mange sjældne planter, og du finder i overflod rhododendron, heriblandt masser af typen Azalea og ikke mindre end 25 Dronningebuske, så haven i sig selv er helt unik og en oplevelse i sig selv med bla. flot anlagt sø. På østsiden af ejendommen finder du stor køkkenhave, så der er ikke langt fra jord til bord:-)

En helt igennem unik ejendom som skal opleves.