Brudehøjvej 278, Bjergby, 9800 Hjørring

Udsigtsejendom i kuperede omgivelser 1,5 km nord for Bjergby!

1,5 km nord for Bjergby ligger dette nedlagte landbrug, der imponerer med den flotteste udsigt, som strækker sig langt mod Hellehøj, Tornby Bjerg og Rubjerg Knude. Den højtliggende ejendom består af nogle mulighedsfyldte tilbygninger, mens højdepunktet er det fine stuehus, der gennem årene er moderniseret og tilbyder masser af gode kvadratmeter til den pladskrævende familie.

Bygningerne bindes sammen af gårdspladsen, og tilknyttet huset er et skønt terrassemiljø mod syd, der tilgås fra stuen, så det bliver en integreret del af huset i de varme måneder. I får desuden en spændende grund, der med sin størrelse også giver jer flere muligheder.

I omkring 2006 skiftede man vinduer i huset, ligesom flere gulve blev fornyet, og selv køkkenet og et badeværelse fik en tur. Kvadratmeterne er fordelt over halvandet plan, og dertil er også en kælder med to disponible rum og et fyrrum.

Rundturen starter dog i stueplan, hvor I mødes af et lyst og indbydende hjem, som består af et tidløst køkken med forbindelse til to stuer en suite. I åbningen mellem stue og køkken er der etableret en spiseplads, hvilket er en fin løsning, der vidner om, hvor gennemtænkt boligen er. De to stuer adskilles af franske døre, mens velplacerede vinduer forener rummene med den omkringliggende natur. Etagen har desuden et praktisk bryggers, forgang med gulvvarme, gæstebadeværelse med bruseniche samt gulvvarme, badeværelse med spa, bruseniche, dobbeltvask og gulvvarme. Endvidere et dejligt værelse/kontor. Videre ovenpå møder I yderligere fire værelser, hvoraf ét skiller sig ud med walk-in-closet og udgang til ét af boligens mange højdepunkter - den lækre udsigtsaltan.

I kommer til at bo landligt i et unikt landskab, der præges af istidsskabte morænebakker. Foruden de naturrige omgivelser er der ikke mere end omtrent halvanden kilometer til skole og indkøb i Bjergby, mens motorvejen nås på få minutter, hvilket betyder, at I kan være i Aalborg på omtrent 35 minutter, mens Hjørring nås på ti.