Ålborgvej 281, 9800 Hjørring

Herlig landejendom i liebhaverklassen m. mulighed for tilkøb af jord! Evt. bytte!

Lige uden for Hjørring i smukke landlige omgivelser og med god afstand til naboerne finder I denne meget private liebhaverejendom. Her er tale om en firlænget gård, Hæstrup Møllegård, hvor en gennemrenoveret bolig i det fornemme stuehus sammen med yderligere 923 m2 under tag i tre udlænger på en 8.009 m2 stor grund giver optimale rammer til at kombinere bolig og erhverv.

Beliggenheden er både landlig og naturskøn, og samtidig får I blot omkring to minutter til nærmeste supermarked i Hjørring og godt fem minutter til bymidten. Skole, børnehave og idrætshal er der alt sammen to-tre kilometer til, og skal I videre omkring i det daglige, er der under fem minutter til motorvejen.

Stuehuset præsenterer sig fornemt ved ankomsten i en smuk klassisk stil, og det er renoveret med sans for at kombinere den oprindelige herskabelighed med moderne komfort. Der er anvendt holdbare og klædelige kvalitetsmaterialer både udadtil og inde i den lyse og veldisponerede bolig.

Via en statelig og indbydende hall med en formidabel loftshøjde og ovenlys, kommer I nemt omkring i hele boligen. Stueplanet indeholder to stuer en suite med franske døre, der også forbinder videre til det topmoderne og stilsikre køkken-alrum. Etagen rummer også et af husets to superlækre badeværelser og to værelser, mens yderligere tre værelser og et badeværelse med kar og dobbeltbruser ligger på første sal sammen med et walk-in-closet.

Herudover er der så kælder med bryggers og de mange spændende kvadratmeter i de tidligere produktionsbygninger, der sammen med stuehuset indrammer en flot gårdsplads. Såvel boligen som den herlige og ugenerede have med stort terrasseanlæg, kæmpe græsplæne og masser af plads til leg og hygge skal simpelthen ses for at yde ejendommen fuld retfærdighed. Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager, Hjørring og aftal en fremvisning.