Bjerregårdsvej 25, Gunderup, 9760 Vrå

Spændende nedlagt landbrugsejendom i rolige omgivelser

Hvis I er på udkig efter landlig idyl og fredelige omgivelser med åbne marker, så er denne nedlagte landbrugsejendom på Bjerregårdsvej 25 i Gunderup værd at kigge nærmere på. Her får I et flot og spændende stuehus på 288 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, og dertil kommer en stor grund med mange muligheder.

Huset fremstår med mange fine detaljer, hvilket allerede kommer til udtryk udefra i form af karnapperne og førstesalens fire kviste. Inden døre venter en rustik charme med synlige loftsbjælker, som blandt andet ses i køkken-alrummet, hvor køkkenet præsenter sig med hvide fyldningslåger, der toppes af en fin bordplade. Spisepladsen nyder godt af et fantastisk lysindfald fra karnappen.

Spisestuen imponerer med trægulv, træpaneler og en smuk loftroset, og der er videre forbindelse til en opholdsstue med gulvvarme og en indbygget brændeovn. Denne etage rummer endvidere tre værelser, hvoraf det ene har tilknyttet et walk-in-closet, samt et badeværelse med gulvvarme - ligesom der også er i baggangen. Endelig er der etableret et fyrrum i 2019.

Fra førstesalens repos udspringer yderligere fire værelser, og to af dem er med hems.

Udhuset blev istandsat i 2019 med nyt tag og udhæng samt en ny dør ud mod gårdspladsen. Den østlige side af bygningen er indrettet med hestebokse, men det er også muligt at etablere garage eller værksted.

Grunden er fyldt med potentiale, og alt efter jeres behov og ønsker kan I anlægge den med have, hestefold, ridebane eller lignende. Takket være den høje beliggenhed får I også glæde af en skøn udsigt.

Fra den rolige adresse er der kort afstand til både Hjørring, Vrå og motorvejstilkørsel. Har I børn, er der pasningstilbud i Harken samt folkeskole i Vrå og friskole i Poulstrup.

Ejendommen og de adskillige detaljer skal opleves - kontakt os for en fremvisning.