Ny Rønnebjergvej 129, Rønnebjerg, 9760 Vrå

Stor landejendom med 3,3 hektar - velegnet til hestehold

Er drømmen at bo med udsigt til smukke, åbne marker og have plads til hestehold? Så er denne landejendom med jordtilliggende på 3,3 hektar værd at overveje. Her er masser af albuerum til den store eller voksende familie med syv værelser og et dejligt opholdsmiljø. Jeres nye hjem befinder sig fire kilometer øst for Poulstrup.

Omgivelserne er fantastiske for det naturelskende folk med udsyn til et vidtstrakt landskab, så langt øjet rækker. Samtidig vil I stadig være nær alle hverdagens fornødenheder, som kan nås inden for en overkommelig rækkevidde med bil. Eksempelvis byder Poulstrup på en yderst populær friskole og daginstitution, og så er der kun få minutters kørsel til motorvejsforbindelsen mod Hjørring og Aalborg.

Matriklen råder over ridebane og afgræsningsmuligheder foruden en god hestestald med otte hestebokse. I samme bygning får I maskinhal i den modsatte ende, mens her også er værksted og grovkøkken. Dertil kommer en mindre stald og en garage, og så den skønne have med frugttræer, som alt efter årstid prydes af blommer, æbler og pærer.

Inden døre kan I vælge at renovere, hvis I ønsker en mere nutidig indretning, og ellers kan I sagtens flytte ind, som hjemmet tager sig ud. Ét af samlingsstederne bliver den rummelige stue, hvor der er mulighed for at arrangere sofagrupper, spisebord, læsekrog eller legehjørne alt efter jeres behov. Franske døre leder direkte til alrummet, der forbindes med vinkelkøkkenet via en buet hvælving. I denne del af villaen møder I ligeledes et værelse, et bryggers og et badeværelse, hvoraf de to sidstnævnte har glæde af gulvvarme. Den resterende del af stueplanet udgøres af fem værelser placeret side om side på en aflang gang, mens det syvende værelse tilgås på første sal.

Få en fremvisning.