Ewertsensvej 1A, 9800 Hjørring

Velindrettet rækkehus med nem have centralt i Hjørring

Med nøgleord som lyse omgivelser, gode materialer og en nem have får I gode rammer i dette rækkehus i et roligt kvarter i Hjørring. Glæd jer til et stort opholdsmiljø, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni er badeværelset renoveret i 2019. Læg dertil en skøn nærhed til hverdagens gøremål, og resultatet bliver en hyggelig base for jeres nye tilværelse.

Samlingspunktet er det store opholdsmiljø med delvis åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Tilmed er der udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Indretningen gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Det stilrene køkken har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Her kan I tilberede middagen og samtidig følge med i snakken ved spisebordet.

Videre rummer boligen et stort soveværelse samt et mindre værelse/kontor/hobbyrum. Endelig er der et istandsat badeværelse med plads til vaskefaciliteterne, gulvvarme og en sammenklappelig bruseniche, som på elegant vis får rummet til at virke større.

I kan se frem til en dejlig have, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret med nem græsplæne, solrig terrasse samt overdækket terrasse i den tidligere carport. Sælger har etableret en indkørsel i 2021 og opsat stakit i 2020, som sikrer dig/jer private omgivelser.

I finder bus, indkøb og daginstitution inden for én kilometer. Cyklen fører jer hurtig til midtbyen og Metropol Shoppingcenter med lækre spisesteder og spændende butikker. Afslutningsvis får I nem adgang til togstationen og motorvejen, mens køreturen til Aalborg kan klares på 35 minutter.