Vellingshøjvej 11, 9800 Hjørring

Hesteejendom med god ridehal lige uden for Hjørring

Velkommen til Vellingshøjvej 11 og et paradis for hesteejere, der drømmer om at forene passionen for heste med et liv tæt på byens bekvemmeligheder. Ejendommen ligger lige vest for Hjørring og udgør den perfekte ramme for den hesteglade familie.

På de velarronderet 8,7 hektar store jordtilliggende venter en hvid trelænget ejendom, der lover en livsstil dedikeret til hesteelskere. Ejendommen byder på alt til hestehold med 21 bokse, en rummelig ridehal, vandspiltov, solarie og sadelrum, perfekt til at understøtte jeres passion for heste. De velanlagte folde giver jeres heste masser af plads til at græsse og trives i trygge og naturskønne omgivelser.

Stuehuset, som trænger til istandsættelse og modernisering indeholder 155 kvadratmeter praktisk indrettede rum, hvor familielivet kan udfolde sig. En entré fører ind til et køkken med masser af skabsplads. To sydvendte stuer, en suite, den ene med en hyggelig brændeovn, indbyder til afslapning. Der er også tre værelser, et flisebadeværelse med badekar og bruseniche, et ekstra toilet samt et bryggers og viktualierum, som sikrer komfort og funktionalitet.

Beliggenheden nær Hjørring er ideel for dem, der ønsker det bedste af begge verdener. Mindre end ca. tre kilometer fra ejendommen finder I Højene Skole (Nordvestskolen), indkøbsmuligheder og øvrige hverdags bekvemmeligheder. Stationen ligger kun ca. halvanden kilometer væk, hvilket gør det nemt at bevæge sig rundt. Fra jeres nye hjem har I en betagende udsigt over den omkringliggende natur, hvor bølgende marker og græssende heste bidrager til en idyllisk og fredfyldt atmosfære.

Vellingshøjvej 11 tilbyder ikke kun en ejendom, men en chance for at leve et liv, hvor kærligheden til heste og drømmen om et familiært hjem forenes. Skab et sikkert og kærligt sted for jeres familie og heste, alt sammen tæt på byens faciliteter og med oplevelser i naturen lige udenfor døren.