Nørregårdsvej 34, Lørslev, 9800 Hjørring

Landejendom i Lørslev med 44 ha jord

Landejendom beliggende i Lørslev, der strækker sig over hele 44 ha jord. Denne ejendom byder på en ideel kombination af agerjord og afgræsningsmuligheder, der er velegnet til forskellige landbrugsaktiviteter, herunder bl.a. opfedning af fedekvæg.

Beliggende i smukke naturomgivelser, tilbyder ejendomme og fredelig atmosfære, der er ideel til landbrugslivet.Med den store mængde jord får du rig mulighed for at udnytte potentialet for landbrugsproduktion og evt. udvide dit nuværende landbrug.

Ejendommens stuehus trænger til en gennemgribende istandsættelse, så her er mulighed for at sætte dit eget præg og skabe et hjem, der passer til dine behov.

Derudover er ejendommen udstyret med faciliteter herunder nogle udbygninger, der kan understøtte dine landbrugsaktiviteter. Lørslev er beliggende ca. 30 km vest for Frederikshavn, ca. 10 km sydvest for Sindal og ca. 8 km sydøst for Hjørring. Lørslev tilhører Hjørring Kommune og byder på faciliteter som skole, børnehave, flere dagplejere samt et Cafe & Kulturhus.

Der er også et aktivt foreningsliv og muligheder for at deltage i spejderaktiviteter.

Tag kontakt til os i dag for at få yderligere oplysninger og planlægge en besigtigelse af ejendommen.