Løkkensvej 894, Skøttrup, 9480 Løkken

Landlig idyl og perfekte rammer til den selvstændige håndværker tæt på Løkken

Drømmer I om livet på landet? Nu kan I med denne landejendom på Løkkensvej 894 tæt på Løkken gøre drøm til virkelighed med en grund på omkring 4,79 hektar. Det dertilhørende stuehus fra 1897 er på 230 m2 og fordeler sig over halvandet plan.

Når I ankommer til adressen, ledes I op af den snoede indkørsel mod gårdspladsen og det hvide stuehus med pæne, røde detaljer. På den anseelige grund findes der udover hovedhuset flere gode bygninger, som rummer masser af plads til for eksempel maskiner, værksted, dyrehold eller opbevaring.

Hovedhuset sætter fine rammer for den helt store familie, da der med syv værelser er mange indretningsmuligheder. Der er også rigeligt med plads i det rummelige køkken og i stuen, som kan indrettes med både spisestue og sofaområde. Huset har derudover to badeværelser i stueetagen, hvoraf det ene er i varme farver med bruseniche i glasbyggesten, og det andet er klassisk med hvid flisebelægning.

Ejendommen er omgivet af natur, hvilket kan nydes fra haven, som er nem at vedligeholde og indrammet af en stor, vilter busk, så børnene roligt kan lege frit i haven. Her er gode forudsætninger for at anlægge bede og mere beplantning, hvis nogle i familien skulle have grønne fingre, og ellers kan I nyde roen på et af de flisebelagte terrasseområder.

Ejendommen har en fin beliggenhed i Hjørring Kommune, og i det tilhørende skoledistrikt ligger Løkken Undervisningssted kun tre kilometer væk, og til de mindre børn har I Vittrup Gl. Mejeri Daginstitution knap to kilometer fra adressen. Løkken er lige i nærheden, og det er også her, I har mulighed for at foretage familiens indkøb, besøge biblioteket, idrætscenter og svømmehal.