Føltvedvej 4, Brønden, 9352 Dybvad

Flot landejendom på 18.9 ha og med unik naturskøn beliggenhed ved Jyske Ås

Højt beliggende med pragtfuld udsigt, 18,9 hektar jord, stor bolig, rummelige udbygninger - kort sagt: Ejendommen Lousig på Føltvedvej 4 ved Flauenskjold danner den perfekte ramme for både familieliv og erhverv i rolige omgivelser.

Den grusbelagte gårdsplads indrammes af to af de mange velholdte udbygninger og det flotte stuehus på 175 kvadratmeter fordelt på halvandet plan. Den store stue har god plads til både spisning, hygge og samvær og ligger i åben forbindelse med køkkenet, som er holdt i landlig stil og træelementer.

For enden af stuehuset finder I en sand oase i form af en udestue med fuldt udsyn til haven og de åbne vidder. Lysindfaldet er i særklasse med store vinduespartier og to Velux-vinduer i det flotte træloft. Udestuen ligger i sammenhæng med en stue, hvorfra der også er udgang til det store, stenbelagte terrasseområde.Stueetagen indeholder desuden et praktisk viktualierum, et funktionelt badeværelse i hvide nuancer samt en entré med trappe til førstesalen.

Førstesalen er ejendommens værelsesafdeling. Her er fire regulære værelser og et godt depotrum til opbevaring. Alle rummene tilgås fra den lange repos, der oplyses med et ovenlysvindue over trappen.

I haven omkring huset er der fine bede med buske og stauder i skøn forening med gamle træer, flagstang samt et drivhus til dyrkning af egne grønsager og frugter.

Ejendommens velholdte udbygninger er et kapitel for sig. Her er potentiale til både husdyrhold, liberalt erhverv og produktion, kun fantasien sætter grænserne. Hertil kommer matriklens 19 hektar med rigt dyreliv, tæt på både bæk og skov, som giver mulighed for både landbrugsdrift, jagt og mange former for dyrehold.

Ejendommen ligger fredeligt i de naturskønne omgivelser og alligevel i cykelafstand til både daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Frederikshavnsmotorvejen nås på under 10 minutter i bilen.