Houen 5, Tornby, 9850 Hirtshals

Velplaceret landejendom med cirka 5,5 hektar jord i Tornby

Ønsker I at bosætte jer i fredelige omgivelser på landet, hvor I stadig får byens bekvemmeligheder i nærheden? Så skal I se denne ejendom i udkanten af Tornby, hvor I får cirka 5,5 hektar jord, fordelt på 2 matrikler på henholdsvis cirka 2,3 ha og 3,2 ha, og en velholdt villa i halvandet plan.

På Houen 5 finder I en stor landejendom, der ligger helt privat og ugeneret ud til et spændende jordtilliggende, der egner sig godt til hold af heste eller lidt fedekvæg. Foruden hovedhuset er der en nyopført udbygning fra 2020, som råder over 270 m2 og inkluderer en dobbelt garage samt et fyrrum, hvori der er et pillefyr fra samme år. Herude er det yderligere muligt at etablere et værksted eller hestebokse, hvis behovet opstår.

I hovedhusets stueplan finder I de primære opholdsrum, som består af to stuer adskilt af franske døre, hvor I nemt får plads til sofamøblementet og et formelt langbord. Det nydelige Vordingborg-køkken har masser af skabsplads og arbejdsflade til madlavningen, mens der tillige er indrettet en spisesektion langs den ene side. Herfra leder en baggang til et gæstetoilet, et bryggers og et badeværelse med spa, hvoraf de to sidstnævnte rum har gulvvarme.

Etagen fuldendes af et enkelt værelse og en formel entré, og herfra fører en trappe til første sal, som indeholder tre gode værelser.

Indenfor en radius af 600 meter fra adressen finder I indkøbsmuligheder, daginstitution, idrætsfaciliteter, skole, samt Tornby Station. Derudover ligger man cirka 10 minutters kørsel fra Hirtshals og små 15 minutter fra Hjørring, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder.