Gammeljordvej 123, Bjergby, 9800 Hjørring

Liebhaveri med mange herlighedsværdier og plads til erhverv - AFSLAG VED HURTIG HANDEL

Der venter jer noget helt unikt på Gammeljordvej 123, hvor en stor liebhaverejendom er klar til at skifte hænder. Ejendommen ligger på østsiden af Tornby-bjerg, som er en af landets højeste bakker, og foruden et flot stuehus med sortglaseret tegltag står der spændende tilbygninger klar med både gæsteboliger, gildesal og plads til erhverv, hobbyer eller dyrehold. Der er i øvrigt solceller på ejendommen.

Samtidig giver ejendommens jordtilliggende flere muligheder, mens beliggenheden nær motorvejen, Hjørring, Hirtshals og Bjergby gør det let at planlægge hverdagen.

Det herskabelige stuehus tilbyder mange kvadratmeter, og i 2004 har det gennemgået en omfattende renovering. Boligen fordeler sig over to etager med køkken-alrum og tre stuer en suite i stueplan, hvor der også er tre værelser, et badeværelse, walk-in-closet samt et bryggers. Tager I turen ovenpå, venter der jer en lys første sal med en stor stue samt fem værelser, hvoraf ét har walk-in-closet. Her er ligeledes et wellness-badeværelse med spa og brus.

Udbygninger består af en længe med 2 gæsteboliger, der blev moderniseret i 2006. Derudover er der en lade, en staldlænge samt en hyggelig gildesal med virkelig lækre faciliteter og plads til omkring 80-100 personer. I får også en dobbeltgarage, et mindre værksted, der ligger separat, samt endnu en bygning med en anseelig maskinhal med støbt bund og et værksted.

Med jordarealer og en nem, lukket have gives der ligeledes plads og rammer til alverdens formål udendørs. Jorden består for nu af græs, og i haven er der opstillet et smuk orangeri.

Beliggenheden er først og fremmest utrolig naturskøn, og panoramaudsigten over det smukke landskab er bare en af flere herlighedsværdier, der følger med ejendommen. Nærheden til flere store og små byer giver jer skoler, pasningstilbud og indkøb i en radius af få kilometer, og tager I bilen, når I Tornby Strand efter omtrent ti minutter.