Snarupvej 9, Snarup, 9800 Hjørring

Hyggelig landejendom i skønne landlige omgivelser

For enden af en privat og rolig stikvej i udkanten af Rakkeby ligger denne landejendom på en grund med lidt over én hektar. I kan derfor se frem til naturskønne og idylliske omgivelser i jeres kommende hjem, som rummer 246 m2 i halvandet plan. Dertil kommer en stor værkstedsbygning med carport og den dejlige have.

I bosætter jer i den lille landsby Rakkeby, hvor I bliver en del af et godt naboskab, hvor man gør en dyd ud af at hjælpe hinanden. Alle hverdagens nødvendigheder finder I i Bagterp knap seks kilometer væk, og så tager det blot et kvarter bag rattet til Hjørring med et bredt udvalg af shopping, spisesteder og kulturtilbud.

Ejendommen er opført i 1929 og præsenterer sig indbydende udefra med en hvid facade. Foruden værkstedsbygningen får I en lagerbygning med to rum. Siden 2020 er der sket en del forbedringer på ejendommen, og der er blandt andet lagt nye varmerør i hele stueetagen, mens de fleste gulve er skiftet til træ- eller laminatgulv på begge etager. Endelig er der i 2022 sat otte nye vinduer i.

Indenfor kan I glæde jer til at samle familien om hyggelige stunder i stuen med udgang til terrassen mod syd. Herfra er der praktisk forbindelse til køkkenet med originale fronter. I stueplan venter også et værelse, et bryggers og et stort badeværelse med to håndvaske, en muret bruseniche og et badekar.

Førstesalen byder ind med endnu en stue, der har udgang til en østvendt altan med et vidunderligt vue over landskabet. Hertil kommer tre værelser, som alle er forsynet med indbyggede skabe.

Udover haven er den anseelige grund udlagt med marker med mange anvendelsesmuligheder. Haven er anlagt med en græsplæne omkranset af høje træer, og fra den sydvendte fliseterrasse får I kig til de åbne vidder.