Løkkenvej 464, 9700 Brønderslev

Flot landejendom nær aktive, eftertragtede Stenum

I bosætter jer fredeligt og tilbagetrukket midt mellem Brønderslev og Løkken, nær aktive og efterspurgte Stenum med eftertragtet friskole der tilbyder et højt fagligt niveau med vægt på det enkelte barns forudsætninger i et engageret og udviklende undervisningsmiljø. Der er desuden masser af fritidsaktiviteter og rigtig gode børnepasningsmuligheder.

På Løkkenvej 464 bydes I indenfor i en moderne landejendom fra år 1900, der fordeler sig over 219 spændende kvm i halvandet plan, som suppleres af nogle gode og meget anvendelige udbygninger. I kan se frem til en stor lækker garage, et fyrrum, en lade, et isoleret værksted og en stald, hvor der nemt kan etableres hestebokse.

Stuehuset fremstår flot renoveret og rummeligt. Stueetagen har gennemgående gulvvarme og er indrettet med et stort og velindrettet bryggers fra 2017, to flotte badeværelser, et lækkert køkken-alrum med HTH-elementer fra 2022, skøn opholdsstue samt et værelse. På førstesalen venter yderligere fire værelser, et depotrum og et indretningsegnet repos. Kort sagt masser af gode kvm til den pladskrævende og aktive familie.

Stuehuset samt udbygninger dannner de perfekte rammer om en hyggelig indhegnet gårdsplads. Udbygningerne kan omdannes til værksted for hobbyentusiasten, ligesom de er ideelle til hestehold eller fedekvæg. Det samme er jordtilligendet på 1,7 hektar, og haven byder på havedam og legeplads til familiens yngste. Desuden kan I glæde jer til at høste årets frugter fra æbletræerne og kirsebærtræerne, og så vil I nyde udsigten over de åbne, ugenerede vidder fra flere solrige siddekroge.

Skal opleves!