Råsigvej 58, 9900 Frederikshavn

Fantastisk naturejendom i fredelige omgivelser nær Frederikshavn

Midt i noget af Nordøstvendyssels smukkeste natur ligger denne fantastiske ejendom, der henvender sig perfekt til den pladskrævende familie med interesse for jagt og natur. Her bor I ganske uforstyrret i en særdeles rummelig bolig, der er omgivet af en stoisk fred og ro og skøn natur. I bliver desuden ejere af 7,3 hektar jord, der foruden en stor have inkluderer to søer, hede og skov. Med andre ord kan alle slags naturoplevelser udspille sig på jeres egen grund.

Trods den naturrige beliggenhed går I ikke på kompomis med nærheden til hverdagens fornødenheder, da de findes i kort kørselsafstand fra adressen. Det tager godt ti minutter at køre til skole og indkøb i Strandby, mens køreturen til Frederikshavn kun tager et par minutter længere. Placeringen for enden af en privat grusvej giver jer en total fred og ro, hvor stilheden kun brydes af det rige fugle- og dyreliv, der hersker i området.

Med et boligareal på 224 kvadratmeter er der masser af plads til familielivets udfoldelser. I den ene ende af ejendommen ligger en forældreafdeling bestående af et soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse, der er indrettet med dobbelthåndvask og sauna. I den modsatte del er der derimod et ideelt børneafsnit med tre værelser og et badeværelse.

Helt centralt i boligen finder I et stort opholdsmiljø med køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er udformet i en charmerende, landlig stil, og fra stuen er der udgang til det store, sydvendte terrasseområde.

Depotrummet med et tilhørende værelse blev renoveret i 2017 med nye gulve og gulvvarme, og værkstedet blev ligeledes lavet samme år.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.