Klangshøjvej 16, 9800 Hjørring

Eksklusiv, arkitekttegnet villa i naturskønne omgivelser

Lidt øst for Lønstrup og en anelse vest for Hjørring finder I denne moderne og raffinerede villa, der foruden en skøn udsigt til landskaberne og egen naturgrund også byder på materialevalg fra øverste hylde og en god, veldisponeret planløsning. Velkommen til Klangshøjvej 16.

Beliggenheden kendetegnes særligt af de smukke omgivelser, og fra næsten alle husets rum er der udsigt. I kan blandt andet se Børglum Kloster i sydlig retning, mens I modsat kan få øje på Vennebjerg Kirke. Med hensyn til det mere praktiske bosætter I jer ligeledes fordelagtigt, for inden for en radius af omtrent fire kilometer tilgås skole, pasningstilbud og indkøb. Idrætsfaciliteter, kyst og skov er ligeledes inden for rækkevidde.

Villaen præsenterer sig med en markant facade, hvor sektionen midtfor, der er udført i mørke mursten, er højere end de to fløje, som tilsvarende er hvidpudsede. Stedet blev i 2017 opført af Lasse Larsen Huse. Inden døre fortsætter den gennemførte stil, og boligens i alt 207 kvadratmeter centrerer sig omkring det meget højloftede og rummelige køkken-alrum. Her står det elegante Svane-køkken med eksklusiv Dekton stenbordplade i den ene ende, mens et behageligt lysindfald strømmer ind fra syd.

I åben forbindelse med alrummet ligger den lige så rummelige stue, hvor gulvet prydes af børstet eg. Det samme ses i de fire værelser, som er arrangeret således, at det oplagte forældreafsnit med eget badeværelse og walk-in-closet er placeret i den vestlige fløj, mens de resterende tre samt et badeværelse og et bryggers ligger mod øst.

Umiddelbart foran alrummet er der anlagt en stor, solrig og delvist overdækket terrasse, og grundens 1,6 hektar er beplantet med græs. Ved den nydelige gårdsplads råder I over en garagebygning med to porte og et godt hobbyrum. De resterende 3,57 ha i grundarealet finder I på en tilhørende matrikel lidt under 2 km mod syd.

Kontakt os for en fremvisning.