Tangetvej 55, 9800 Hjørring

Flot skovejendom på 14,3 ha i smukke naturomgivelser nær Hjørring

Vi har nu fornøjelsen af at byde velkommen på Tangetvej 55 ved Hjørring, hvor I skal se en køn og særdeles præsentabel skovejendom, der byder på de perfekte rammer for den naturinteresserede og jægeren. Omkring jer udfoldes 14,3 ha med smukt anlagt skov, lysninger, remiser og mulighed for afgræsning. Som om det ikke er nok, får I også et par nydelige søer og naturligvis det istandsatte stuehus, der fordeler sig på 237 kvadratmeter i halvandet plan. Dertil en staldbygning med lade og et udhus med multirum, et disponibelt rum og et toilet.

Boligen har dåbsattest i år 1900, hvilket giver nogle charmerende detaljer til indretningen og den gode planløsning, som består af to stuer en suite, et køkken, et badeværelse, et bryggers og et værelse i stueplan, mens førstesalen rummer to værelser og en stue.

I fornemmer den landlige idyl fra første øjekast, som I kører op ad den lille allé til gårdspladsen. Indvendigt i stuehuset, der opvarmes med varmepumpe, vil I opleve fritlagte bjælkelofter, et generøst lysindfald fra store vinduer og rummelige stuer, der kan indrettes efter jeres behov.

Generelt er hjemmet meget velholdt med elementer, der vidner om en anden tid, hvorfor I måske vil ønske at modernisere og sætte jeres eget præg. Det er der til gengæld også rig mulighed for på de mange, gode kvadratmeter, der kan huse børnefamilien både inde og ude.

På den omkringliggende grund finder I et drivhus, velvoksne træer, farverige planter og flere gode terrasser, der giver jer mulighed for at finde sol og skygge dagen lang. En stor plæne giver plads til leg, og der er potentiale for mange udforskningsture i børnehøjde.

Daginstitution, indkøb og skole kan nås på en frisk cykeltur eller efter kort tid i bil. Ligeledes er der både togstation og fritidsaktiviteter i de nærliggende, mindre byer.