Sønderkærvej 6, Agersted, 9330 Dronninglund

Spændende landejendom med naturskøn beliggenhed

Lidt udenfor Agersted mødes I af denne spændende landejendom med tilhørende fodermesterbolig, som I nu kan blive de næste ejere af. Boligen rummer et utal af muligheder, og samtidig hører der 1,7 hektar jord til.

I overtager her nøglerne til boligerne på Sønderkærvej 4 og Sønderkærvej 6 og dertil flere gode udhuse, som I kan benytte til jeres ønskede formål. Her vil det eksempelvis være oplagt at benytte fodermesterboligen til udlejning. Der venter jer 91 m2 fordelt over halvandet plan og yderligere 56 m2 i kælderen. Den røde ejendom byder i stueplan på et køkken, en stue og et badeværelse, mens førstesalen råder over to værelser. Til sidst inkluderer kælderen to disponible rum, et badeværelse samt et praktisk vaskerum.

Videre kommer I til boligen på Sønderkærvej 6, som præsenterer sig nydeligt med hvid facade, der komplementeres af vinduesrammer i matchende nuance såvel som rødt tag. Denne ejendom inkluderer hele 269 m2 fordelt over halvandet plan, som med en kærlig hånd og de rette idéer nemt vil kunne omdannes til jeres drømmehjem. Stueetagen har tre værelser, to badeværelser, et bryggers, en vinkelstue samt et køkken-alrum med tilknyttet viktualierum. Herude er elementer i træ, og takket være rummets størrelse kan I etablere med en spisesektion, så I kan være sammen på tværs af madlavning og samtaler. På førstesalen venter jer yderligere fire værelser, et badeværelse og sluttelig et opholdsrum.

Udenfor får I fornøjelsen af en stor matrikel, der byder på en stor bygning med fyrrum, værksted/garage og i enden et lille maskinhus. Rundt på grunden er en del udlagt til have, der omkranses af høje træer, som skaber et fantastisk miljø at være i.

NB.: Det store maskinhus/hal medfølger ikke, da den ligger på nabomatriklen.