Løthvej 96, Lendum, 9870 Sindal

Flot landejendom med 8,9 ha jord - naturskøn beliggenhed og gode rammer til jagt!

I bosætter jer i det smukke landskab få km sydvest for Lendum, hvor I uanset jeres placering kan glæde jer over udsigten til åbne vidder og skøn natur med særdeles gode rammer til den jagt-/naturinteresserede. Fra ejendommen er der kun få kilometer til Lendum der byder på indkøb, fritidsaktiviteter og skole, så I ikke går på kompromis med nærheden til hverdagens nødvendigheder.

Her kan I se frem til et moderniseret stuehus på 173 kvadratmeter samt gode og anvendelige udhuse. Hele herligheden er placeret på en 8,6 hektar idyllisk grund med både egen eng, sø og skov (fredskov), der byder på et rigt dyreliv året rundt. Læg hertil ca. 3.000 m2 moselod.

Boligen breder sig over halvandet plan med gulvvarme i hele underetagen og byder på en lys og åben indretning, der især kommer til udtryk mellem det tidløse køkken/alrum og stuen. Fra køkkenet leder en hvælving jer til den rummelig stue hvor brændeovnen luner i den kolde årstid og hvorfra der er trappeløb op til førstesalen. Etagen afrundes af to værelser, entré samt et lækkert badeværelse med både brus og spabad. 1. salen er lavet i 2014 og karakteriseres af loft til kip med synlige bjælker der bidrager til en rummelig atmosfære og heroppe venter yderligere tre værelser og endnu en rummelig stue.

Udenfor venter en lukket gårdsplads, have og et hyggeligt terrassemiljø, hvor de lune måneder kan nydes til fulde.

Bemærk at ejendommen er forsynet med solcelleanlæg.