Sørupvej 95, 9830 Tårs

Flot landejendom med perfekte udbygninger til den selvstændige

Her er drømmeejendommen med perfekte rammer til den selvstændige, familien med pladskrævende hobbyer eller jer, der vil have handelsvirksomhed med plads til lager og kontor. Stuehuset byder på hele fem værelser, et åbent opholdsmiljø og toilet på begge etager som ledsages af to fremragende og multianvendelige udbygninger. I bosætter jer omtrent fire kilometer sydøst for Tårs med skøn udsigt over markerne.

I ankommer i en klassisk gårdsplads, hvor de tre bygninger træder frem. I starter med at bevæge jer ind i hovedhuset, som beriges af gulvvarme i de fleste rum. Ydermere er der nyere varmeløsninger med varmepumpe og oliefyr af høj kvalitet.

Opholdsmiljøet udgøres af køkkenet og stuen i direkte forbindelse, og opbygningen i vinkelform skaber gode muligheder for indretningen. Desuden er karnappen en dejlig detalje med en flot lysgennemstrømning. Køkkenet fremtræder klassisk og med masser af plads til madlavningen. Endelig afsluttes etagen af et værelse og et stort badeværelse, der har to håndvaske og en bruseniche. På første sal giver en møblérbar repos adgang til fire værelser og et gæstetoilet.

Videre skal I se de mange løsninger, som byder sig til i de to haller, der begge har store, fjernbetjente porte. Alle udbygninger er isoleret, har mulighed for opvarmning og har Troldtekt-lofter.

Den betragtelige grund udmønter sig blandt andet i den meget charmerende have, som breder sig omkring boligen. Buske, høje træer og øvrig varieret beplantning bibringer en skøn stemning til de grønne arealer. En særlig force er naturligvis også den flotte udsigt, og endelig vil I glæde jer over flere terrasser.

Ejendommen ligger landidyllisk med natur og åbne marker lige omkring jer, men som supplement til dette har I blot omtrent fem minutter i bil til Tårs med indkøb, skole, dagtilbud og fritidsaktiviteter.

Bemærk: Det er muligt at tilkøbe mere jord.