Hundelevvej 323, Hundelev, 9480 Løkken

God jagt, mulighed for dyrehold - udsigt til åbne landskaber ved Hundelev

Lige uden for Hundelev omtrent ti kilometer vest for Hjørring og seks kilometer fra Vesterhavet ligger denne nydelige landejendom, der kan bryste sig af en super skøn og idyllisk beliggenhed, et dejligt stuehus med en fremragende udsigt og en herlig grund på ni hektar. Her kan I se frem til suveræne rammer om livet på landet med mulighed for dyrehold, pladskrævende hobbyer og gode jagtforhold.

Ejendommens placering 300 meter fra byskiltet kombinerer på fornem vis det landligt afsondrede med det bynære. Inden for en radius af bare én kilometer kan I tilgå friskole, pasningstilbud og indkøb, mens I tillige er tæt på udmærkede busforbindelser mod Hjørring og Aalborg.

Beboelsesarealet opmåles til 169 kvadratmeter, og særligt det totalistandsatte køkken-alrum er værd at bemærke. Skabselementerne, hvidevarerne, vinduerne og gulvet med varme blev udskiftet i 2019. I stuen med de fritlagte loftsbjælker hersker ligeledes en sublim atmosfære. Etagen afrundes af et kontor samt et badeværelse, og via entréen føres I til førstesalen, hvor I råder over tre værelser og et ældre badeværelse med kar. Umiddelbart foran alrummet har I en solrig terrasse.

De ni hektar jord er placeret rundt om ejendommen og består af henholdsvis agerjord, eng, skov og flot natur. Dertil kommer den charmerende have, som indgår i den henrivende udsigt, I vil opleve fra køkkenet og stuen. Haven er vedligeholdelseslet, da den er anlagt hovedsageligt med græs, men I har også frugttræer og et orangeri fra 2015. På markerne ved huset ses ofte vildt, som besøger matriklen.

Gårdspladsen med granit indkranses af stuehuset og tre længer, der blandt andet indeholder en lade, en stald og et bryggers. Boligen opvarmes af en ny varmepumpe fra 2019 og der er installeret fibernet.

Kontakt os for en fremvisning.