Rødemøllevej 48, Mygdal, 9800 Hjørring

Dejlig landejendom med stor maskinhal og mulighed for dyrehold

På Rødemøllevej 48 nær Mygdal ligger denne landejendom, som kan tilpasses de fleste behov. Her er nemlig 2,7 hektar land, der giver mulighed for at holde heste eller fedekvæg på grunden. Dertil byder matriklen på et velholdt hovedhus, gildesal, stald, stor garage og maskinhal med indbygget værksted. Fra adressen er der ti minutters kørsel til motorvejen og på 40 minutter kan I køre til Aalborg.

Beliggenheden er idyllisk og naturrig lige op ad 25 hektar skov. Skovens dyr kommer ofte på besøg ved den store sø på grunden, som der er udsigt til fra stuehuset. I kan også sætte jer ud i det lille lysthus ved søen og betragte søens liv, hvor råvildt kommer og drikker vandet og ænderne yngler.

Parker bilen i den store garage med elport, som er integreret i hovedhuset. I 2018 er vinduerne udskiftet og ellers er huset gennemgribende renoveret i 1995, hvor alt undtagen tag og ydermure er istandsat. Huset byder på gulvvarme i stueetagen, opvarmes af et kondenserende oliefyr og så er der etableret fibernet.

De 112 m2 er fordelt over halvandet plan med soveafdeling med tre værelser på førstesalen. Stueplan byder derimod på et badeværelse, bryggers, stue og spisekøkken. Skal I lægge hus til fejring af højtiderne eller festlige begivenheder, dækkes der op i gildesalen, som hurtigt opvarmes via luft-til-luft-varmepumpen. Dertil kommer en stor hal, som før i tiden var en stald til kvæg, og dette kan let genetableres. Hallen indeholder et isoleret værksted.

Alt i alt en dejlig landejendom med hyggeligt stuehus, stærkt bygningssæt og velarronderet jordtilliggende ideelt til heste eller kvæg. Kontakt os for en fremvisning.