Vester Hedevej 60, Hjørring, 9800 Hjørring

Landejendom med flot stuehus fra 2018

Nu har I chancen for at bosætte jer i landlige omgivelser i Skibsby lidt uden for Hjørring. Her venter nemlig en utrolig flot ejendom med et flot stuehus fra 2018 og en god udbygning med masser af kvadratmeter til den selvstændige håndværker. De omkring 2.7 hektar jord gør det muligt at holde heste, fedekvæg eller andre husdyr.

Boligen er opført med henblik på at skabe et hjem, der er tilpasset den moderne families behov med nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Der er tale om et murstenshus med Troldtektlofter med spots samt flisegulv i køkken, bad og entré, som også er indrettet med Kvik-elementer for at følge en rød tråd. Taget er betontegltag, og indenfor er der skurede vægge, og dertil bør det nævnes, at her er et lavt varmeforbrug og minimal fremtidig vedligeholdelse.

Rumfordelingen er således, at I får et lækkert køkken integreret i stuen, hvorfra der er hele to udgange til de grønne omgivelser. Herudover er der en særdeles komfortabel forældreafdeling med soveværelse samt walk-in-closet og et badeværelse med et luksuriøst hjørnespa. Yderligere får I tre børneværelser, der er placeret sammen med et badeværelse ved en fordelingsgang og et multirum. Slutteligt har boligen et bryggers og direkte adgang til garagen.

I den rummelige garage er der epoxygulv og et tilhørende kontor samt et grovkøkken med egen indgang.

Udenfor kan I se frem til en skøn have med en afskærmet terrasse samt en legevenlig græsplæne, og så er der lavet sokkel, hvis I ønsker at opsætte et drivhus. På den omkringliggende jord er der anlagt folde, som er velegnet til heste eller kvæg, ligesom her er en ridebane. Der er også en staldbygning uden inventar, som giver jer flere indretningsmuligheder.

Beliggenheden er rolig med en tryg skolevej, hvor børnene kan cykle eller benytte skolebussen, der kører forbi ejendommen. Turen til Hjørring Centrum tager omkring ti minutter i bil, og der er heller ikke langt til Hirtshalsmotorvejen.

Kontakt os for en fremvisning.