Hellumlundvej 36, Hellum, 9740 Jerslev J

Moderne liebhaverejendom i naturskønneomgivelser. Oplagt til hestehold - yderligere 7 ha kan lejes til!

Nu har I muligheden for at udleve alle jeres boligdrømme i denne lækre, moderne hesteejendom med løsdriftsstald og omkring 8,8 hektar jord. Stuehuset er arkitekttegnet og opført i 2012, så I kan forvente smarte, luksuriøse rammer om hverdagen i Jerslev. I får omkring 30 minutter til Aalborg, Frederikshavn og Hjørring, mens indkøb, skole og daginstitution ligger i en radius af blot seks kilometer.

I kommer til at bo i kuperede omgivelser i den Jyske Ås med naturen tæt på. Maskinhuset, der fik nyt tag i 2012, er indrettet med tre løsdrifter med automatisk vand samt to store bokse, og så er der anlagt folde. Der er nem tilgang til rideruter fra adressen, så naturen kan nydes fra hesteryg. Jagtentusiasten kan også glæde sig over, at det er muligt at drive jagt på jorden, ligesom det er værd at bemærke, at der er uudnyttet potentiale i udbygningerne.

Trumfkortet er det flotte, fuldmurede stuehus, hvor visionen om et funktionelt hjem med en imponerende æstetik er utrolig vellykket. Boligen er indrettet med centralstøvsuger, IHC-styring, jordvarme samt gulvvarme i alle rum med Genvex-anlæg. Der er anvendt gedigne kvalitetsmaterialer som skiferklinker på gulvene i stueplan, mens førstesalen har smukke trægulve. Kiplofterne med fritlagte bjælker bidrager til den fortryllende atmosfære.

Boligen breder sig over halvandet plan med en åben indretning, der særligt kommer til udtryk mellem køkken-alrummet og stuen. Det elegante køkken i charmerende landstil er rummeligt med hvidt interiør, loftspots og en smart køkkenø. Herfra folder alrummet sig ud mod stuen, hvorfra der er kig til førstesalen og udsigt til hestefoldene gennem de sprossede ruder. Etagen afsluttes af et badeværelse samt et bryggers, mens der ovenpå venter jer et badeværelse med hjørnebadekar og to værelser, det ene med walk-in-closet.

Bemærk: Der kan nemt indrettes stort soveværelse på 1. salen henover stuen.