Frederikshavnsvej 610, Tolne, 9870 Sindal

Omkranset af billedskøn natur byder denne ejendom på perfekte rammer til naturelskeren, friluftsmennesket og jægeren!

"Fluebjerg":
Her er ejendommen, hvor der kan sættes "flueben" ved de flestes ønsker, når der drømmes om at flytte på landet . På Fluebjerg træder du direkte ind i en fantastisk oase fyldt med noget af det smukkeste natur, vi kan byde på her nord for Limfjorden, uden at du fjerner dig fra alfarvej. Er du jæger eller naturelsker, så er der i den grad oplevelser i vente året rundt med bla. fast bestand af råvildt, krondyr og dådyr, der går lige udenfor på græsplænen. Det dejlige stuehus og det gedigne bygningssæt gør tilmed, at du kan kombinere evt. bolig og erhverv, hvis du er selvstændig håndværker eller bare har pladskrævende hobbies. Ejendommens beliggenhed gør, at du har nemt til Frederikshavn, Sindal og Hjørring. Der er kun 2 km til Tolne station, et kort øjeblik til friskole, børnehave og gode busforbindelser lige for enden af vejen.

Stuehuset:
274 spændende boligkvm samt kælder på 140 kvm med integrerede garager, fyrrum, bryggers og praktisk viktualierum. Boligens stueplan byder på stor hall med trappe til 1. salen. Gæstetoilet. Stort kontor/værelse. 2 dejlige stue en-suite. Hyggeligt spisekøkken. Velindrettet bryggers. Korridor med adgang til hyggelig udestue. 1. salen er indrettet med dejlig lys børnelounge/opholdsstue, 3 rigtig gode børneværelser, kontor samt forældresoveværelse med eget walk-in closet.

Udbygninger:
Bygningssættet består af et godt maskinhus opført i 2003, stald med god plads til opbevaring, 2 gode værksteder, vognly - alle bygninger er med nyere tage.