Nørremøllevej 166, Skallerup, 9800 Hjørring

Smuk landejendom ud til Nørlevs åbne marklandskab – 3,3 ha jord

Plads til både familielivet, hobbyprojekter, gårdbutik og dyrehold. Smukt omgivet af Nørlevs åbne marklandskab finder I en yderst charmerende landejendom, hvor drømmene for alvor kan udfolde sig. Her er højt til himlen, lang horisont og den landlige idyl lever i bedste velgående. Stuehusets 179 velholdte kvadratmeter fordeler sig på halvandet plan og har fritliggende bjælker, brændeovne i flertal samt sjæl og varme. Alt dette fuldendes af to gode udbygninger og ikke mindst de 3,3 hektar jord, som danner rammen om en parkinspireret have.

De naturskønne omgivelser kombineres med kort afstand til de daglige gøremål. I har få minutter bag rattet til daginstitution, skole, indkøb og Hjørring. Nærområdet byder på skove, de fredede indlandsklitter og hvide badestrande langs Vesterhavet. I kan tilbringe sommeren ved Nørlev Strand, som frister med perfekt badevand og enestående havudsigt.

Tilbage på Nørremøllevej 166 bydes I velkommen hjem af den hyggelige gårdsplads og stuehuset fra 1928, som præsenterer sig flot med hvidmalet facade og rødt tegltag. I 2013 blev dele af facaden efterisoleret. Huset suppleres af en dobbelt garage, en maskinhal, en stald og et fint gæsteanneks.

Førstesalen rummer et opholdsmiljø samt to værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet og udsigt over bølgende marker. Stueplanet består af to tidssvarende badeværelser, et bryggers, endnu et værelse, et ekstra walk-in-closet samt et oplagt kontor. Dertil kommer stue og køkken-alrum, som prydes af fritliggende bjælker og en pæn brændeovn fra 2016.

Men stuehuset byder på flere overraskelser. I får nemlig også et grovkøkken, et fyrrum, en skøn gildesal til de fremtidige fester og en mulig gårdbutik, hvor I kan forsyne lokalbefolkningen med alt fra jordbær til kartofler. Herfra er der direkte udgang til haven.

Udelivet forsødes med en overdækket terrasse, en velanlagt bålplads til snobrødsbagning og et drivhus, hvor de grønne fingre kan slippes løs. Som prikken over iet kommer træer, buske og blomster, som står i kø for at springe ud.

Velkommen til landlig idyl i særklasse!