Hvirrekærvej 60, 9800 Hjørring

Skøn landejendom mellem Bjergby og Tornby

Leder du efter et idyllisk beliggende hjem med god plads til dine fritidsinteresser? Så er denne ejendom syd for Hirtshals værd at se nærmere på. Udover et flot og rummeligt stuehus får du nemlig to store udhuse, hvor du kan have dyr, hjemmeerhverv, værksted eller noget helt fjerde. Hele herligheden ligger på en tre hektar stor grund med en smuk have, og selvom åbne marker danner en fredelig ramme om matriklen, får du nem adgang til byens tilbud - fra adressen er der er kort afstand til både motorvejsnettet, Bjergby og Tornby.

Bygningerne ligger godt tilbagetrukket fra vejen, og ankomstarealet er en grusbelagt gårdsplads, som omkranses af stuehuset og de to udhuse. Haven, som folder sig ud mod syd, har en fantastisk udsigt over naturen, og du kan plukke både æbler, pærer, blommer og mirabelle. Der er plads til afgræsning, og den flotte randbeplantning med store piletræer sørger for, at ejendommen ligger i læ for vinden.

Stuehuset fra 1890 er nydeligt vedligeholdt i årenes løb, og charmerende detaljer som blottede loftsbjælker er bevaret. Stuemiljøet er dejligt stort, hvilket giver jer gode indretningsmuligheder, og det er også lyst takket være de sydvendte vinduer. Desuden er der udgang til en hævet fliseterrasse. Køkken-alrummet er ligeledes rummeligt, og derudover indeholder stueplan et bryggers og et badeværelse af nyere dato. Dertil kommer et soveværelse og en entré med viktualierum, mens førstesalen byder på et ekstra værelse, et pulterrum og en skøn stue med udsigt over haven.

Vil du høre mere? Så kontakt os for en fremvisning.