Ålborgvej 673, 9330 Dronninglund

16 HA i flot omgivelser og ca. 32.000 kr. i HA støtte!

I det flotte, kuperede landskab mellem Flauenskjold og Allerup Bakker udbydes nu denne hyggelige landejendom, som består af et stuehus og flere rummelige udbygninger. Med i købet følger mere end 16 hektar jord, så her er masser af plads til dyrehold, hobbyaktiviteter og køkkenhaveprojekter - og der er sågar gode jagtmuligheder.

Ejendommen ligger en kort cykeltur fra Flauenskjold, hvor skole, sportsfaciliteter og nærmeste indkøbsmulighed kan findes. Desuden holder bussen næsten lige udenfor på vejen, når turen går mod Frederikshavn eller Aalborg.

På hjemmeadressen tilbringes tiden i fredfyldte og naturskønne omgivelser, og fra stuehuset og den kombinerede udestue/drivhustilbygning er der en fantastisk udsigt over eng, skov og marker.

Stuehuset er opført i 1943 og renoveret i 1992, og ligesom på de øvrige bygninger er der lagt nyt tegltag i 2013. Inden døre er atmosfæren venlig og indbydende - blandt andet med fine detaljer som fyrretræsgulvet i stueplanets stue og de blotlagte hånebånd i soveværelset på førstesalen.

Udover stuen rummer nederste etage et køkken, et værelse og et stort badeværelse, mens førstesalen byder på et ekstra badeværelse, førnævnte soveværelse og en stue med adgang til en sydvendt altan.

I forlængelse af stuehuset ligger en stor garage, som nemt kan rumme både bil og værkstedsplads - og ved festlige lejligheder kan den benyttes som gildesal. Den gamle staldbygning kan stadig anvendes til dyrehold.

På jorden er der gode græsningsmuligheder, blandt andet på engen, hvor det vilde dyreliv trives. En juletræsplantage er indhegnet, så her kommer rådyrene ikke på visit, og derudover er en del af de mange hektarer udlagt som landbrugsjord. I skoven vokser der blomme- og æbletræer, og grunden byder i øvrigt på et væld af bær: Kirsebær, moreller, blåbær, stikkelsbær og ribs er lidt af det, som buskene og træerne bærer. Den flot anlagte have har også en afdeling med granitstensætning til køkkenhaven.