Teglværksvej 38, Mygdal, 9800 Hjørring

Sjældent udbudt naturejendom med mulighed for jagt eller hold af heste og fedekvæg

Drømmer du om at bo omkranset af smuk natur, gode læforhold og stadig tæt på alle hverdagens nødvendigheder? Så skal du se nærmere på denne landejendom, der med 6,8 hektar udlagt som skov og eng giver dig masser af albuerum omkring dig samt mulighed for at drive jagt eller holde heste og fedekvæg. Samtidig har du kun tre kilometer til Bjergby, hvor du finder daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og en velassorteret Dagli'Brugsen, ligesom der er kun lidt længere til motorvejen.

Huset har med næsten 100 år på bagen masser af historisk herlighedsværdi, men samtidig fremstår det moderne og med en rigtig god indretning til børnefamilien. Her er tre værelser, som alle ligger separat fra hinanden, og har du brug for et ekstra værelse, kan spisestuen inddrages til formålet. Det store badeværelse er indrettet med badekar og har varme i gulvet, og vasketøjet klares nemt i bryggerset.

Spisestuen ligger i forbindelse med køkkenet, så her serveres måltiderne nemt. Og i den tilstødende stue skaber trægulve, synlige loftsbjælker og brændeovnen en hyggelig atmosfære.

I husets modsatte ende ligger den tidligere lade, som er omdannet til en pragtfuld udestue med loft til kip med fritlagt træværk og glaspartier fra gulv til loft - et dejligt sted at slappe af med udsigt til haven.

Huset smyger sig som en hestesko omkring en sydvendt terrasse, hvor sommerens måltider serveres i solens varme skin. Samtidig er her en skøn prydhave, hvor den smukke beplantning er en farverig fryd for øjet.

Den kuperede grund er et fredeligt fristed for fugle og egnens varierede dyreliv. Det er oplagt at drive jagt, men her er også masser af plads til at anlægge løsdriftsstald til heste og fedekvæg.

Her får du med andre ord en pragtfuld landejendom i det kuperede landskab ved Bjergby. Kontakt os for mere information.