Lille Grøntvedvej 23, Mygdal, 9800 Hjørring

Landejendom i Vendsyssel med masser af muligheder

Du er bogstavligt talt omgivet af marker til alle sider, hvis du bliver den nye ejer af dette idylliske landsted i Vendsyssel. Foruden et hyggeligt stuehus i halvandet plan på 148 m2, får du også flere gode, stærke udbygninger med masser af potentiale samt omtrent 11 ha jord, der ligeledes har et væld af muligheder. En ideel ejendom for håndværkeren eller fritidslandmanden!

Der er næsten uanede muligheder i ejendommens mange udbygninger. I alt er der fem styks i størrelse fra 35 - 335 m2. En af disse er lige nu indrettet som maskinhal, og flere andre anvendes til opbevaring.

En stor del af de 11 ha jord er pt. lejet ud. Lejeaftalen kan nemt opsiges, men kan med stor sandsynlighed ligeledes fortsættes. Der er samtidig gode muligheder for at sælge ud af jorden. Du kunne dog lige såvel selv dyrke jorden, eller måske etablere en dyrefold, hvis du har lyst til at holde heste eller andet mindre dyrehold.

Stuehuset står i god og velholdt stand, men ønsker I at bo i en tidssvarende bolig, er der dog brug for modernisering. Indretningen passer rigtig fint til en børnefamilie. Husets stueplan er belagt med et lækkert lyst parketgulv og byder på to stuer en suite, et fint spisekøkken, bryggers, badeværelse, en entré samt et soveværelse. På førstesalen giver en repos adgang til yderligere fire soveværelser samt et disponibelt rum.

Du kan også se frem til den store, parklignende have på husets sydside. Den ligger som en romantisk oase med to søer, høje træer og flere blomstrende buske. Herimellem snor sig en fin græsplæne, og hele skuet kan nydes fra den dejlige træterrasse på husets sydside.

En spændende ejendom med plads og mulighed for at føre projekter ud i livet.