Grønne Klitvej 95, 9800 Hjørring

Liebhaveri på landet - en perle i naturskønne omgivelser!

Nu har vi fornøjelsen af at præsentere denne perle af en landejendom ved Gl. Vennebjerg. Udover et moderne indrettet stuehus med helt nyt varmeanlæg byder ejendommen på gode udhuse med masser af anvendelsesmuligheder - uanset om du vil holde heste eller er selvstændig håndværksmester med brug for lager og værksted. Jordtilliggendet der er på mere end 19 hektar, er hjemsted for et varieret dyreliv og giver masser af muligheder for dyrehold.

Når man langsomt triller bilen ind på gårdspladsen, ses det tydeligt, at stuehuset er både velholdt og moderne, samtidig med at det emmer af landlig charme. Det blev istandsat fra top til tå i 1999 med sans for lækre detaljer, og derfor kan du blandt andet glæde dig over stilfulde Merbau-gulve og gulvvarme i hele stueetagen, der foruden køkken og spisestue rummer en stor vinkelstue samt et gæstetoilet.

På første sal er der tre gode værelser samt et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. I kælderen kan du glæde dig over et praktisk vaskerum, en vinkælder til de dyre dråber og et disponibelt rum, som er ideelt til kontor.

Gårdspladsen egner sig glimrende til et slag petanque, og hvis børnene vil spille fodbold, udgør græsplænen i den store have en glimrende bane. Udhusene giver god af plads til erhverv, den pladskrævende hobby eller dyrehold, og grundens marker vil være et dejligt hjem for heste eller får.

Udover marker kan du glæde dig over grundens to søer, som tiltrækker fiskehejrer, råvildt samt mange andre dyr - og hvor andemor hvert år lærer sine ællinger at svømme. Du får tilmed fornøjelsen af et højtliggende udsigtspunkt, hvor sommeraftenerne nydes i solnedgangen med et spektakulært vue til både Hjørring Bjerge, Børglum Kloster, Vesterhavets blå bølger og Hirtshals Fyrs lyskegle, der fejer hen over landskabet og ud i havet.

Jorden støder op til en golfbane, hvor du kan lufte køllerne og fra adressen er der desuden kun fem minutters kørsel til Lønstrup og et kvarter til Hjørring.

Her får du med andre ord en perle af en landejendom - med stor grund og masser af naturoplevelser. Kontakt os for mere information.