Thirup Enge 65, 9800 Hjørring

Spar 127.500 kr. på TILSLUTNINGSOMKOSTNINGER til vand, spildevand og elektricitet i Thirup Enge frem til 1. juli 2024

Nyt boligområde i den nordøstlige del af Hjørring. Thirup Enge er udstykket fra gården Thiruplund, som er beliggende mellem Højene Enge og Thirup Parken/Park Vendia. Området er cirka 9.5 ha stort, og indeholder 30 store byggegrunde, med priser fra kr. 695.000 inkl. moms.

Området hedder Thirup Enge, og udviklerne bag har haft et stort ønske om, at området skulle indeholde miler langs Ringvejen, grønne områder imellem de enkelte storparceller og et blåt element i form af søer til overfladevand.
Grundene varierer i størrelse fra 856 m2 - 1.202 m2.

Thirup Enge er beliggende tæt på Højene Enge i Hjørrings nordøstlige del. Tæt på findes Højene Skole, Dyregården Ferdinand, Skibsby-Højene Idrætsforening, Thirup Parken og Park Vendia.

I Thirup Enge har udviklerne prioriteret et smukt miljø i udstykningen. Der er etableret en stor sø i området til håndtering af overfladevand og vandrender til overløb. Hele området er også gennemskåret af det omfattede stisystem, som binder området godt sammen med Højene Skole og Park Vendia. Dette indbyder også til vandre- eller løbeture i området.

Hjørring Kommune er i fuld gang med forlængelsen af Tørholmsvej i Hjørring. Det betyder, at Spangkærvej lukkes permanent i efteråret 2024. Med forlængelsen af Tørholmsvej, bygges ligeledes en ny rundkørsel ved den nye vejs tilknytning til Ringvejen og ved Vellingshøj vej. Det vil optimere trafiksikkerheden i hele området.

Så kontakt os allerede i dag og få jeres nybygger-drøm opfyldt.