Højene Enge 28, 9800 Hjørring

Nye attraktive byggegrunde på Højene Enge

Højene Enge er udviklet som et moderne boligområde, hvor gode forbindelser, sammenhæng og rekreative udfoldelsesmuligheder udgør rammen om det gode og aktive liv. I dette nye villakvarter kan du skabe de perfekte rammer for din familie og bygge Jeres kommende drømmebolig på de velbeliggende byggegrunde. Her er mulighed for masser af nye legekammerater, gode naboer samt trygge og børnevenlige omgivelser med stisystem og kun få meter til skole, børnehave og div. sportsfaciliteter. I udstykningen er der fra start tænkt på det hele og den velfungerende grundejerforening venter på at byde Jer velkommen til "Højene Enge".

Højene Øst har desuden et veludbygget stisystem, hvor børn kan bevæge sig sikkert rundt i området, til og fra skole og fritidsinteresser.

Stierne forbinder de forskellige boligområder til det fælles grønne rekreative areal mod Ringvejen - Højene Fælles. Området skaber en forbindelse langs den nye bydels vestligste grænse, og kombinerer støj- og visuel afskærmning mod Ringvejen med regnvandsløsninger og rekreative aktiviteter der skaber merværdi for området, og gør Højene Enge til et dejligt sted at bo!

Byggegrundene er mellem 900 kvm og 1.200 kvm, og priserne begynder ved kr. 745.000 til kr. 995.000 inkl. moms. Den udbudte kontantpris på kr. 950.125 er inkl. tilslutningsomkostninger til vand, spildevand og el. Tilslutningsomkostninger til varme og fællesantenne ikke er inkluderet i kontantprisen. Der henvises til Lokalplan -108-L04

Se mere på www.højene-enge.dk