Højene Enge 19, 9800 Hjørring

Kompakt parceller på den attraktive udstykning Højene Enge!

De nye parceller udbydes efter devisen ”less is more” her får I nemlig mere tid til at nyde dagligdagen og hinanden, da I ikke skal bruge tid på vedligeholdelse af stor have/grund.

Området:
Højene Enge er udviklet som et moderne boligområde, hvor gode forbindelser, sammenhæng og rekreative udfoldelsesmuligheder udgør rammen om det gode og aktive liv. I dette nye villakvarter kan du skabe de perfekte rammer for din familie og bygge Jeres kommende drømmebolig på de velbeliggende byggegrunde. Her er mulighed for masser af nye legekammerater, gode naboer samt trygge og børnevenlige omgivelser med stisystem og kun få meter til skole, børnehave og div. sportsfaciliteter. I udstykningen er der fra start tænkt på det hele og den velfungerende grundejerforening venter på at byde Jer velkommen til "Højene Enge".

Højene Øst har desuden et veludbygget stisystem, hvor børn kan bevæge sig sikkert rundt i området, til og fra skole og fritidsinteresser. Stierne forbinder de forskellige boligområder til det fælles grønne rekreative areal mod Ringvejen - Højene Fælles. Området skaber en forbindelse langs den nye bydels vestligste grænse, og kombinerer støj- og visuel afskærmning mod Ringvejen med regnvandsløsninger og rekreative aktiviteter der skaber merværdi for området, og gør Højene Enge til et dejligt sted at bo!

Jf. lokalplanen må der bebygges et boligareal op til 160 m2 + en sekundær bygning fx carport.

Priser:
Parcellernes byggegrunde er mellem 442 kvm og 565 kvm, og udbydes til en pris på kr. 595.000 inkl. moms, men eksklusiv tilslutningsomkostninger til vand, spildevand, el, varme og fællesantenne.

Se mere på www.højene-enge.dk