Krage Klit 32, Tornby, 9850 Hirtshals

Stilfuldt fritidshus med unik beliggenhed og smuk havudsigt

Denne fritidsbolig byder på en unik beliggenhed, der giver jer smuk udsigt til Vesterhavet. Her er tale om en af de eftertragtede ejendomme ved Tornby Strand, som er kendt for sit karakterfulde klitlandskab. Det stilfulde hus rummer 118 veludnyttede kvadratmeter, som er opført i 2019. Sælger har dog valgt at bevare lidt fra det tidligere hus i den ene afdeling, for at bevare lidt af den traditionelle sommerhusstil. Hele boligen fremstår i upåklagelig stand, så den kan tages i brug fra dag ét.

Ejendommen er opført på en skøn naturgrund - højt placeret i terrænet og samtidig ganske ugeneret. Omgivelserne er fredfyldte med et minimum af trafik, takket være de små, lukkede veje. Fra huset er der blot få minutters gang til stranden, som er en af Vendsyssels bedste, og den nærtliggende Tornby Klitplantage er ligeledes et oplagt udflugtsmål. Køreturen til Hirtshals tager omtrent fem minutter, og I har desuden nem forbindelse til motorvejen.

Fritidshusets arkitektoniske udformning er både flot og funktionel, for ejendommen udgøres af to fløje, der indrammer en lækker, sydvendt træterrasse. Her er altid læ og masser af sol.

Indenfor byder boligens hovedafdeling på et opholdsrum, et soveværelse og et badeværelse, mens den anden fløj inkluderer to værelser. De to afdelinger forenes af en skabsgang, hvorfra der er adgang til et gæstetoilet.

I det private soveværelse er der skabsvæg og egen terrassedør, og det tilstødende badeværelse har både bruseniche og spabad. Ligesom i køkkenet er her valgt smagfuldt inventar fra JKE Design. Blandt de mindre synlige detaljer skal det nævnes, at huset har SmartHouse-elinstallationer. Desuden skal det nævnes , at der er mulighed for at kunne styre luft-til-luft varmepumpen, el-gulvvarmen, alarm m.m. hjemmefra.

Opholdsmiljøet udgøres af køkken og stue i ét, og her får I virkelig glæde af den fantastiske beliggenhed med udsigt til havet. Rummet er udført med store glaspartier, der bringer naturen helt ind i boligen. Den åbne indretning gør det muligt at nyde udsigten fra såvel køkkenet som spisepladsen og sofaafsnittet, hvoraf sidstnævnte har væghængt brændeovn.