Februarvej 25, Skallerup Klit, 9800 Hjørring

Hyggeligt fritidshus med ugeneret beliggenhed og gåafstand til Vesterhavet

Drømmer I om en afslappende base nær vandet og naturskønne omgivelser, hvor I kan trække jer tilbage og nyde både ferier og fridage i fulde drag? Så er dette charmerende sommerhus ved Skallerup Klit lige sagen. Foruden en rolig placering kan I glæde jer til udsigten ned til Vesterhavet.

Jeres kommende ferier kommer til at foregå ved skønne Skallerup Klit. Sommerhuset ligger i et klassisk sommerhusområde, hvor de bølgende klitter udgør landskabet omkring jer. Fra grunden er der fem minutters gang til vandet, der indbyder til dukkerter eller lange gåture langs vandkanten. I er samtidig tæt på smukke plantager. Som ekstra bonus er der ligeledes fem minutters gang til Skallerup Seaside Resort, der rummer alt fra spa, wellness, vandland og sport til indkøbsmuligheder året rundt. Dertil er der små 20 minutters kørsel til Hjørrings butiksliv.

Tilbage på matriklen venter jer en 1.283 m2 stor grund med flere solrige terrasser. Her kan I nyde mange soltimer fra morgen til aften alt efter placering, ligesom det altid er muligt at finde læ. Grunden er tilmed kuperet og velafskærmet, så I her får en skøn, privat ferieoase. På grunden er der også et redskabsrum samt et skur.

Bag det mørktmalede ydre venter et hyggeligt fritidshus til familiesamvær, der emmer af ægte sommerhuscharme. Inden døre er der en skøn atmosfære, hvilket især kommer til udtryk i det åbne opholdsmiljø med både alkove og en stemningsfuld brændeovn. Opholdsrummet udgøres af et funktionelt køkken samt en rummelig stue til både sofaarrangementet og spisebordet. Videre møder I to værelser og et badeværelse. Mangler I mere plads, er der i forbindelse med den ene terrasse bygget et udhus/anneks med ekstra sovepladser.