Klittjørnen 13, Skallerup Klit, 9800 Hjørring

Flot, lækkert sommerhus fra 2022 tæt på Nørlev Strand

Med gåafstand til stranden samt Skallerup Indlandsklitter i baggrunden står dette lækre sommerhus klar til nye ejere. Huset fordeler 120 kvm over ét plan, hvor I får tre værelser, to badeværelser, en sauna, et aktivitetsrum, et vaskerum samt et åbent opholdsmiljø med køkken og stue ud i ét. Der er også en anseelig hems. Udenfor venter en stor, solrig terrasse. Velkommen til.

Det tager knap et kvarter at gå til stranden, og her kan I få surfundervisning ved HAVS og nyde de varme dage. Der er heller ikke langt til Skallerup Seaside Resort eller smuk natur i området. Indkøb findes efter halvanden kilometer.

Ejendommen fra 2022 præsenterer sig med sort facade, sort tag og matchende tre lags træ/alu-vinduer. Herligheden befinder sig på en 1.459 kvm stor grund, og der er desuden gulvvarme overalt i huset, ligesom Troldtekt-lofter ses i alle rum.

I opholdsmiljøet er loftet ført til kip, og flere høje vinduespartier sikrer jer et skønt lysindfald, hvilket alt i alt bidrager til en herlig atmosfære. Svane-køkkenet er enkelt og stilrent med hvide elementer, og videre kan I indrette et langbord og en sofaafdeling.

De flotte gulve fortsætter i de tre værelser, som har indbyggede skabe, og aktivitetsrummet, som har en dør ud til terrassen. På de to badeværelser er de flotte, store klinker ført op ad væggen i brusenichen, og på det ene badeværelse er der endda dobbelt brus og et hjørnekar. Der er også en rummelig hems med flere anvendelsesmuligheder, og til sidst skal I se vaskerummet med plads til en vaskesøjle og udgang til terrassen.

Netop terrassen er lavet af brunimprægneret fyrretræ og strækker sig mod øst, syd og vest. Mod sydvest er der delvis overdækning, og udefra har I adgang til saunaen.

Lejeindtægt til ejer i år 2022 var over kr. 129.000 plus forbrug afregning til ejer på over kr. 17.000.

Lejeindtægt til ejer i år 2023 var over kr. 142.000 plus forbrug afregning til ejer på over kr. 20.000.