Fjorden 13, Lønstrup, 9800 Hjørring

Luksuriøst sommerhus med stor terrasse i Lønstrup

Leder I efter et sommerhus, hvor I kan trække jer tilbage i luksus og få en tiltrængt pause fra hverdagen? Sommerhuset stod færdigt så sent som i 2023 og byder på lyse og luftige opholdsrum, fire værelser og to badeværelser. Hertil får I en kæmpe terrasse og en ugeneret adresse for enden af en lukket vej med udsigt til Lønstrups historiske landemærker.

Det er intet under, at Lønstrup er en populær sommerdestination. Fra huset er der kun få hundrede meter til Lønstrup Strand, og indkøb kan også nås til fods. Området byder desuden på masser af kultur med ture til Rubjerg Knude Fyr, og inde i Lønstrup er der et væld af kunsthåndværkere, gallerier og lækre spisesteder at besøge.

Sommerhuset ligger højt på en nem naturgrund med fantastisk udsigt over omegnen. Afslapningen er i højsædet, og solens bane kan følges hele dagen på terrassen, som smyger sig rundt om huset. Her kan I nyde solskinnet skærmet for vind og indkig af Cortenstål-plantekasserne, slappe af i udendørsspaen og finde ly og skygge under den sydvendte overdækning.

Kvaliteten er vægtet højt, og der er virkelig kræset for detaljen. Udenfor smelter sommerhuset sammen med omgivelserne takket være Superwood-beklædningen og det charmerende sedumtag, og indenfor er stemningen luftig med loft til kip overalt. De store Velfac-vinduer lader lyset strømme ind på New Yorker-betongulvene, og akustiklofterne sørger for et behageligt lydniveau. Husets kerne er det åbne køkken-alrum, som er smagfuldt indrettet med elegante Svane-elementer, og stuen adskilles fra spiseafdelingen af en fritstående brændeovn bygget i genbrugssten. Fra køkkenet er der indgang til et master bedroom med eget badeværelse, og de tre resterende værelser, som tilgås via gangen, deles om endnu et flot badeværelse med glasskillevæg i brusenichen.

Kontakt os for fremvisning af denne udsøgte feriebolig.