Peter Hermansensvej 13, Kjul, 9850 Hirtshals

Liebhaversommerhus med stort anneks (137m2 ialt) i 1. række til havet

Det er med en sublim placering i absolut første række til havet, at dette charmerende sommerhus troner. Begge huse på grunden er komplet renoveret helt fra soklen af og stod færdig i 2010, og sommerhuset indeholder et åbent opholdsmiljø, et værelse, et badeværelse og et bryggers. Dertil får I et stort og anvendeligt anneks med blandt andet tekøkken og bad.

Naturgrunden ender praktisk talt i strandkanten, hvor Kjul Å bugter sig gennem landskabet og understreger, at der her er tale om noget ekstraordinært. Den brede sandstrand er attraktiv med perfekte forudsætninger for sommerens badeture såvel som rolige stunder til synet af smukke solnedgange. I vestlig retning er der klitplantage, og fortsætter I længere i samme retning, kommer I til Hirtshals med butikker og en hyggelig stemning. I østlig retning hvor sommerhusområdet slutter er der klitplantage til Tversted.

Vandet trækkes nærmest med hjem på matriklen, for der er en komplet uforstyrret udsigt over det brusende hav, som forandrer sig i takt med vind, vejr og tidspunktet på dagen. Med andre ord drages I af vuet fra morgen til aften, når I opholder jer på de lækre terrassemiljøer og generelt på grunden. Sidstnævnte er let kuperet, og vegetationen afslører den kystnære placering. Endelig er der skabt tiltalende lækroge og terrasser på alle sider af huset, hvorfra havets brusen stadig kan høres.

Udsigten spiller selvfølgelig også en stor rolle indenfor, hvor vinduespartierne i opholdsmiljøet fremtrædet som levende malerier. Der er lysindfald fra alle fire verdenshjørner og to terrassedøre, så ude og inde er virkelig tænkt som én harmonisk enhed. Stemningen er skøn i det hvidmalede rum, hvor køkkenet følger trop på atmosfæren med fyldningsfronter, knopgreb og vitrineskabe. Badeværelset er med bruseniche, og det store værelse har terrassedør.

Se til slut det fremragende anneks, hvor gæster eller børn vil elske at indrette sig. Huset og annekset matcher hinanden med sorte facader og hvide vinduesrammer, og indenfor råder I over to værelser, en stue, et tekøkken og et brusebadeværelse. Der er også et værksted.

Bemærk: Foran huset, helt nede på stranden, ligger sommerhusets bådehus, som har ligget der i 50 år. Det betyder, at der ikke har været nogen former for erosion gennem årene på grunden, fordi Kjul Å, som løber på det fredede areal ind mod Hirtshals, på naturens vegne sørger for at Vesterhavet intet tager.