Kragestranden 22, Tornby, 9850 Hirtshals

Sommerhus i første klitrække med kort afstand til Vesterhavet

Omkranset og beskyttet af grønne klitter ligger dette hyggelige sommerhus roligt og gemt på en fantastisk stor grund, som strækker sig helt ned til Vesterhavet. Kragestranden 22 er det sidste hus på vejen, så I er garanteret fri for biler, så børnene kan lege i fred.

Stranden er bred, sandet er blødt og Vesterhavet er mildt her ved Kragestranden. Huset er lyst og hyggeligt og præsenterer sig i indflytningsklar stand med et åbent køkken-alrum/stue med loft til kip samt tre reelle værelser og et badeværelse, hvor der er plads til vaskemaskinen. Når I sidder i stuen, ser I ud på grønne klitter, havtorn, den blå himmel og græssende rådyr i krattet. Fra toppen af klitterne foran huset har man udsigt over hele Vesterhavet og alle de solnedgange, det skal være.

I får ti minutter til havnebyen Hirtshals med masser af frisk fisk både hos fiskehandleren og på det enestående Nordsøen Ocenarium. Det tager ca. tyve minutter til Hjørring by, som byder på kulturliv, gode spisesteder og mange shoppingmuligheder. En morgen på Kragestranden 22 kunne lyde sådan: to minutter ad egen badesti til en dukkert i Vesterhavet, en betagende smuk gåtur langs strandbredden til Købmand Munch for at hente frisk morgenbrød og hjem igen til sol og læ på terrassen. Hvad kan man ønske sig mere?

Udover den korte afstand til badestrand og Vesterhavet, som er et rent slaraffenland for alle slags "badedyr" byder området desuden også på vidunderlige naturoplevelser i Tornby Klitplantage. Her er der oplevelser året rundt i det varierende landskab, hvor stierne fører igennem den mørke, dybe skov, over de rislende vandløb og ud til de lyse klitter og havet, hvor falken står og muser. Naturen her syd for Hirtshals, i toppen af det nordlige Danmark, får jer til at sætte hverdagen på pause for en stund og lade krop og sjæl op med ny energi.

Så skal I være én ud af de mange sommerhusejere, der foretrækker at nyde ferie- og fritidsstunder i denne del af Danmark - ved Vesterhavet.