Tulipanvej 21, Slettestrand, 9690 Fjerritslev

Smukt, arkitekttegnet sommerhus ved Slettestrand

Nu har du og familien en enestående mulighed for at få fingrene i dette smukke sommerhus beliggende midt i vestkystens vilde og fantastiske natur. For enden af Tulipanvejs lange, snoede grusvej ligger dette elegante, sorte træhus med hvide sprossede vinduer. Huset der er bygget i 2018, er tegnet af Arkitektfirmaet Hovaldt og det fremstår som nyt - ude som inde.

Det 170 m2 store hus er placeret på en stor naturgrund på 1727 m2, som kan nydes fra husets store terrasse af hårdttræ, der omfavner huset på alle sider. Her er der masser af muligheder for at finde en lun krog hvor et glas rosé kan indtages eller man kan nyde en kop kaffe foran udepejsen. Når I træder indenfor på Tulipanvej 21 åbner husets hjerterum sig op foran jer - et stort, lyst og indbydende køkkenalrum og stue i ægte badehotels stil. Her er familien i fokus.

Om det er til filmaften i den store sofa, en hyggestund med en bog foran pejseindsatsen eller en middagslur i alkoven, så har huset det hele. Ingen hygge uden mad og den store køkken-ø er et naturligt samlingspunkt, når der kokkereres i det moderne, hvide Svane-køkken med både opvaskemaskine, 2 ovne, Quooker og spisekammer. Spisepladsen er omgivet af glasfoldedøre og store Velux ovenlysvinduer, som inviterer den smukke natur indenfor.

Huset er genialt til den store familie eller som delehus mellem 2 familier, da der fra det store fællesrum udgår 2 separate afdelinger, som ligger bag hver deres skydedør. Hver afdeling har 2 store, lyse værelser og et badeværelse. Her har man altså stadig muligheden for at lukke døren og trække sig tilbage. Udover de to afdelinger er der yderligere 2 værelser ifm. fællesrummet samt et toilet.

Endvidere gemmer der sig et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler bag to store skydedøre i entreen. Huset har gulvvarme i alle rum, akustikgulve, skjulte Faber rullegardiner samt luft-til-vand varmepumpe, der kan styres via en mobil i det enkelte rum. Vinduerne er fra Outline og beklædningen er lavet i Superwood med design af arkitekt Alfred Hansen.

Skulle man få lyst til at forlade boligen på et tidspunkt, er området et perfekt sted at udforske for både store og små. Slettestrand er et mekka for naturelskeren og livsnyderen, da her er nogle af Danmarks smukkeste naturoplevelser. Er I til vandreture i smukke Fosdalen, cykeltur på en af Danmarks bedste mountainbikeruter, ridetur på en islænder i det bakkede landskab eller måske er I bare til en is blandt kutterne på stranden.

Hvis man er til tennis, har huset adgang til fælles tennisbane. Har I lyst til at spise ude en aften, er der desuden flere gode spisesteder indenfor gåafstand, heriblandt det smukke Svinkløv Badehotel. Så lad skulderne sænke sig, roen indfinde sig og nyd det smukke træhus midt i den fantastiske natur.