Niels Skandsvej 5, Asdal, 9850 Hirtshals

253 m2 velholdt pool sommerhus på en ugeneret naturgrund ved Tannis Bugt

Lige ud til Tannis Bugt nær Kjul Strand og Hirtshals ligger dette lækre fritidshus, hvor flere familier kan mødes om skønne feriestunder. Huset rummer nemlig hele 253 m2 fordelt over masser af opholdsrum samt blandt andet seks værelser, 2 hemse ( i alt 16 sovepladser) ,3 badeværelser. Dertil kommer den indendørs pool og et stort terrassemiljø udenfor på den dejlige, ugenerede grund. Velkommen.

Huset ligger på en lukket og rolig vej i et naturskønt område med både Lilleheden Klitplantage og vandet i nærheden. På cirka ti minutter kan I spadsere til stranden, hvor I kan dase dagen lang eller bare tage en hurtig dukkert, inden I kører en tur ind til Hirshals med butikker, spisesteder og et stemningsfyldt havnemiljø. Børnene vil også elske et besøg ved Nordsøen Oceanarium, og så vil golfentuiasten værdsætte den korte tur til Hirtshals Golfklub.

Grundarealet tæller 5.154 m2, så her er der rig mulighed for at fornøje jer med diverse udendørsaktiviteter. Haven er anlagt med en græsplæne omkranset af høje træer, og I kan sidde ganske ugeneret på det lækre terrassemiljø, der løber langs huset fra øst til vest. Det er derfor altid muligt at finde en plads i sol eller skygge alt efter jeres behov.

Fritidshuset fra 1997 er løbende vedligeholdt gennem tiden, og der er blandt andet skiftet saunaovn, sandfilter til poolen og pejs i stuen. Det anseelige og lyse opholdsmiljø med to stuer, et køkken-alrum og endnu en stue på hemsen samler jer om hyggelige feriestunder, mens de seks værelser byder på masser af sovepladser, så I også kan gå hvert til sit. Dertil kommer hele tre badeværelser, og endelig kan både børn og voksne bruge timevis i multirummet og poolrummet, hvor der også er sauna og spadbad. Til slut får I et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Bemærk: Sommerhuset er tilmeldt udlejning igennem Dansommer. Ren årlig lejeindtægt til ejer er kr. 320.000 - 330.000 (dette er eksklusiv lejernes betaling for forbrug af vand og el). Sommerhuset opvarmes med varmepumpe (luft til vand) og der er installeret solfangeranlæg.