Kragetoppen 2, Tornby, 9850 Hirtshals

Flot energivenligt arkitekttegnet sommerhus med attraktiv beliggenhed

I det kuperede landskab mellem klitterne ved Tornby Strand finder I dette skønne sommerhus, som er tegnet af de lokale arkitekter Bjerg Arkitektur, placeret på en stor naturgrund med kort afstand til en dukkert i Vesterhavets blå bølger.

Huset er energivenligt, da det er bygget som passivhus, dermed kan huset nydes med 18-20 graders varme hele året og stadig have en lav varmeudgift. Der er installeret et jordvarmeanlæg i kombination med et Genvex-anlæg (varmegenvinding) i huset. Indenfor bydes I på fine detaljer, blandt andet en imponerende gennemgående væg i den håndlavede mursten 'Kolumba' fra Petersen Tegl.

I får en god planløsning, som byder på en skøn opholdsafdeling med havkig, i form af et åbent køkken og en hyggelig stue med brændeovnsindsats. Dertil bydes I på tre værelser med indbyggede skabe, to badeværelser med bruseniche samt et bryggers. Huset har gulvvarme overalt, hvor der er klinkegulv.

Endvidere får I desuden også et fint udhus med multirum samt et disponibelt rum, hvor der er plads til opbevaring.

Tornby Strand er et dejligt sommerhusområde i det nordjyske. Den nærliggende by, Tornby, har gode muligheder med købmand og togstation, som giver nem adgang til Hirtshals og Hjørring. Dertil får I kun få km til motorvejen E39.

Sommerhuset udlejes pt. igennem feriehusudlejningsbureauet Vkysten og har en lejeindtægt på over kr. 120.000,- i år 2022.

Et sommerhus som bør opleves!