Skarntydevej 5, Lønstrup, 9800 Hjørring

Lyst og hyggeligt sommerhus i Lønstrup

Velbeliggende sommerhus med kort slentreafstand til stranden, samt alle de centrale ting i byen såsom spisesteder, caféer, indkøbsmuligheder, biograf og andet. Det er et populært og velbesøgt sommerhusområde med nem og kort afstand til havet, som I kan gå til på små 10 minutter. Der er gode udflugtsdestinationer ved Løkken og Skagen samt hele Nordjylland, som gemmer på meget flot natur og gode oplevelser.

Sommerhuset er lyst og tidssvarende - gedigent, så det kan tåle at blive brugt, og funktionelt indrettet, så I både kan spise, hygge, slappe af, leve og lege - og tage den med ro imens. Kvadratmeterne fordeler sig på et godt køkken/alrum i åben forbindelse med stue med alkove, hvor der i 2020 blev sat en ny luft-til-luft varmepumpe op, god plads og godt lysindfald, rummeligt badeværelse med vaskefaciliteter, tre dejlige værelser - som alle har en fin størrelse, og et disponibelt rum med flere anvendelsesmuligheder.

Udenfor finder I nogle fantastiske terrasser på flere sider af huset - godt afskærmet, så man kan nyde grillhyggen og de lyse sommeraftener uforstyrret. Det er en solrig og åben grund, der er dejligt vedligeholdelsesnem, som ligger i et hyggeligt og fredfyldt område.

Der er desuden indbygget et lille udhus samt en stor lys udestue med plads til leg og hygge.

Alt i alt er der tale om et sundt og gedigent sommerhus, som er nemt at overtage.