Møllebakkevej 19, Lønstrup, 9800 Hjørring

Velholdt og hyggeligt sommerhus i Lønstrup - nær midtby og med flot udsigt til skønne omgivelser!

I skønne Lønstrup finder I dette velholdte og hyggelige sommerhus i lyse rammer. Et rigtigt sommerhus, hvor man fra starten føler sig hjemme fra første minut. Sommerhuset indeholder en stue og køkken ud i ét, to værelser samt et dejligt badeværelse. Huset er beliggende med gåafstand til alle de centrale ting i byen såsom spisesteder, caféer, indkøbsmuligheder, biograf og andet. Det er et populært og velbesøgt sommerhusområde med nem og kort afstand til havet, som I kan gå til på fem minutter. Der er gode udflugtsdestinationer ved Løkken og Skagen samt hele Nordjylland, som gemmer på meget flot natur og gode oplevelser.

Omkring huset er der flere skønne terrassearealer, så I altid kan finde en solplet med læ og nyde den dejlige udsigt over de frie arealer og det rekreative område bag huset. Grunden er åben og solrig og rummer et skur, ligesom der er integreret et redskabsskur i sommerhuset.

Huset er fra 1990 og har været igennem en større renovering i 2003, hvor blandt andet beklædning indvendigt og udvendigt blev skiftet. Der er desuden kommet eternittag i 2008 og i 2021 er der indvendigt lagt nye gulve, alle vægge og lofter er hvidmalede, isat nye lavenergi vinduer i værelser og stue (undtaget terassedør og vinduesparti i stue) samt installeret luft til luft varmepumpe der kan styres via wifi. Fællesarealet er køkken og stue i åben forbindelse, hvorfra der er et lille havkig. Køkkenet står pænt med lyse fronter og god opbevaring i overskabe og underskabe. Stueområdet har plads til både spisesektion og sofagruppen, og I får høje vinduespartier mod terrassen, der giver et skønt lysindfald. Dernæst finder I et flot og rummeligt badeværelse med gulvvarme, en glasafskærmet bruseniche med plads til at opsætte vaskemaskine og tørretumbler. Til sidst er der to gode værelser. Der er endvidere monteret en ladeboks til el-bil (11 kw) som er lejet igennem firmaet OK.

Sommerhuset er udlejet igennem Feriepartner Danmark. Forventet lejeindtægt til ejer i 2022 ligger på kr. 50-60.000.