Øster Kjulvej 15, Asdal, 9850 Hirtshals

Liebhaver sommerhus ved Kjul Strand med panoramaudsigt til havet!

Drømmer I om at finde et fristed, hvor I kan slå jer ned på terrassen og lade blikket vandre over landskabet, mens tiden roligt går sin gang? En sådan oase er Øster Kjulvej 15, og udsigten fås ikke bedre end denne til havet og det flotte, kuperede klitlandskab. Om sommeren vil I nyde særlig godt af jeres egen sti til stranden, der ligger inden for kort rækkevidde. Velkommen til.

Omkring jer breder sig en 1.251 kvm grund, der er vildtvoksende, frodig og i evig forandring, som årstiderne skifter. Centralt og højt placeret ligger det helårsisolerede, sortmalede træsommerhus fra 2011, der byder på 182 kvm bolig fordelt på 2 plan samt 123 kvm kælder med integreret garage. Sommerhuset er malet udendørs i 2020, og I vil her opleve et sukkulenttag, Velux-vinduer i antracit og terrasser, der løber rundt om huset. Dertil er der valgt vedligeholdelsesfrit træ på spær og udhæng.

Fra terrasserne kan blikket vandre til Hirtshals Havn og mod øst til Skagen, og det samme gælder indenfor, hvor særligt køkken-alrummet og stuen byder på en flot udsigt. Resten af stueetagen fordeler sig over tre værelser, et badeværelse og et toilet, mens kælderen rummer to disponible rum, teknikrum, depotrum, badeværelse, sauna og bryggers samt garagen.

Begge etager har gulvvarme, boligen er udstyret med varmepumpe, og så beriges opholdsmiljøet med masser af dagslys fra de elektroniske ovenlysvinduer og panoramavinduerne mod vandet. I får desuden både genvexanlæg, centralstøvsuger og afkalkningsanlæg, hvorfor der må siges at være tale om et sommerhus af en særlig kaliber.

I kan cykle langs strand og skov til Hirtshals, hvor dagligvareindkøbene kan klares, ligesom der tættere på ligger en minikøbmand. Fritiden kan fordrives på golfbanen eller i Lilleheden Klitplantage, og I kommer nemt hertil via motorvejen eller Lilleheden Station.

Et sommerhus, der skal ses og opleves.